Fresh from the owner...

27 September 2011

Tranformasi yang tak habis.


masa ni belum mulakan operasi. kesian sebab rambut dia panjang sangat. bila berpeluh boleh timbuk biji-biji merah (padahal tak ada pun. hehehe...). rimas tengok rambut panjang dia tu. menutup dahi. melepasi telinga. bahagian belakang pun sama la jugak.


ini selepas gunting. gunting je yang mampu setakat ni. sebabnya dia tak boleh diam. nak cukur terus tak boleh sebab rambut dia ni keras sikit. buat sakit kepala dia je nanti. bila guna mesin, dia lagi tak boleh duduk diam. encik suami cuak jugak nak teruskan. takut luka kepalanya. kepala baby kan bukannya keras betul sangat lagi. keadaan rambutnya sekarang macam kena gigit dengan tikus. ngeh... ngeh... ngeh... tak apalah. janji tetap nampak handsome dan cool.






my foot: ibu akan bawak Azfar cukur or gunting rambut kat kedai la sebelum kita balik Terengganu bulan 11 ni. abah pun kata okay. lagi pun masa tu Azfar dah 6 bulan. dah pandai kan?! lagi senang buat kat kedai. kasi handsome time Bob kawen okay!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. alahai cute nya dia...chubby nye

    ReplyDelete
  2. bagus botak kan budak ni...

    lagi kerap lagi bagus...

    ReplyDelete
  3. ala2..comenyaa nk gigit jee pp dia

    ReplyDelete
  4. alahai bila dah botak nmpk lg chubby pipi dia..hikhik

    ReplyDelete
  5. huh!! gewam le tgk.. nak tumpang gigit skit bleh?! ;)

    ReplyDelete
  6. Azfar baru umur 4 bulan ye?

    ReplyDelete
  7. Comelnyer.. :-)

    Tapi ye kan, baby ni kesian tengok bila rambut panjang sikit.. :)

    ReplyDelete
  8. budak kecik buat camner pun tetap comel! dah la azfar ni bam2..lg la comel takde rambut hehe

    ReplyDelete
  9. botak2 ni mmg i loikeeeeeeeeeee...hehee

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign