Fresh from the owner...

29 September 2011

Tiba-tiba pulak rasa...


rasa macam nak sambung buat masters je. dah lama simpan hasrat tu. lepas habis buat degree rasa macam nak sambung je buat masters. tapi hold dulu. aku ingat lagi ada lecturer persuade aku suruh mintak TPM. tapi aku ter'missed' tarikh or actually aku cuak nak hadiri interview. kalau dia tahu aku tak pergi, mesti dia hangin dengan aku kan?!

saya fobia sikit dengan interview la Pak Lah. kalau tak, mesti saya dah jadi lecturer dan tak cukup masa nak layan keluarga kecik saya ni mengikut kehendak suami saya tu. ada hikmah untuk setiap apa yang berlaku. aku percaya tu.




my foot: Ana, jom kita buat masters secara berjemaah nak? hehehe...

pic godek2 kat Google Image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. sapa yg suke interview...
    ai pun kecut pewottt je kalo ada interview..
    lebih rela jawap soalan bertulis dr interview nih..hehe

    niat yg baik tu..kalau dh ada peluang..teruskan :)

    ReplyDelete
  2. anisalya.....

    Kuih tu bukannya kuih lapis tapi agar-agar lapis....rasanya lebih kurang lengkung biasa je tapi berperisa keladi..kalau orang suka kek keladi mesti teramat suka pencuci mulut ni....

    ReplyDelete
  3. Salam..

    Niat yg murni, teruskan.. :D

    ReplyDelete
  4. mama pun akan sambung master anis. Dah dapat kat utm, tp extend next sem sebab asben lom abes study lagi. Sabtu ahad takde sape nak jaga aleesya. Next sem ok dah. UTM KL je

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign