Fresh from the owner...

29 September 2011

Tengah berkira-kiralah ni...


bukan nak kira duit la. no money-money. sebenarnya tengah berkira-kira nak tukar tajuk blog kepada sesuatu yang simple. dua patah perkataan je. ada idea tak? mungkin kena buat GA khas ni. rajin ke? tunggu je la ye!!! hehehe... 

mood nak tukar header pun ada. nak tukar yang simple-simple je. mungkin nan tukar tulisan dengan letak sekeping je pic. haruskah ku ubah kesemuanya? masih berkira-kira. pendapatan kamu? 




my foot: ada-ada je aku ni.

pic godek2 kat Google Image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. mama tadi pun nak makeover blog. Try template baru, dahhh kesudahannya byk benda kena adjust. Huhu tak jd tukar

    ReplyDelete
  2. Huh!! Apa erk nama yg sesuai?! hik3!!!

    ReplyDelete
  3. kalau itu yang terbaik teruskan

    ReplyDelete
  4. rajin godek2 yer hehe..izan ni dah bertahun rasanya camtu aje rupa ekeke,sebab vitamin M tu byk sgt.hehe

    ReplyDelete
  5. guna naman sendiri sbg trademark lah..hihihi

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign