Fresh from the owner...

19 September 2011

Syawal pertama untuk Alya, Anis dan Azfar!

sebab hari ni tak berapa okay dan aku sangat-sangat tak sihat... so layan pics je la ye. ini la bidadari-bidadari dan bidadara kecil aku sepanjang Syawal. starting dengan Alya la sebab dia kan Kak Long.


Alya dan baju rayanya. tak buat baju kurung sebab dia kecik lagi. buat seluar dengan ala-ala blouse gitu!


second raya as husband and wife. first raya as ibu dengan abah. dan inilah sekali beraya kat Pahang. lepas tu kat Terengganu je.


beraya dalam pantang. usia Anis baru je 15 hari. cuma cari baju yang kaler dekat-dekat nak match dengan theme kaler that year. hijau lumut.


first raya Alya as kakak. masa ni dia kena flu. meragam jugak la sikit. dan Anis pun kena flu jugak. tak beraya ke mana pun sebab still dalam pantang.


ini raya kami berempat. Anis masam je sebab dia  tak berapa nak dengan orang lain kecuali ibu dengan abah je.


tahun pertama Azfar beraya. hehehe... Azfar memang tak banyak ragam dan tak menangis. senang berurusan dengan encik Azfar kecik ni.


our small family. lengkap sudah ye! ada baju kurung dan ada jugak baju melayu. alhamdulillah...




my foot: cepat je besar Azfar ni nak dibandingkan dengan kakak-kakaknya tu. at the age of 4-month, dia dah boleh meniarap. kejap lagi aku buat teori kenapa aku kata dia cepat besar ye!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. Lengkap sudah!!!! He3!!! Anak2 ni mmg cpt je besarnya kan sis?! ;)

    ReplyDelete
  2. masa berlalu dgn cepat..anak2 membessar pun dgn cepat saja

    ReplyDelete
  3. comeynye pixca pertama tu. Suka la baju ala-ala punjabi ni hihi

    ReplyDelete
  4. stp sorang anak tu, ada jer kenangan. ank bongsu semangat betul..sedap dukung tu :)

    ReplyDelete
  5. Seronok ada catatan kenangan raya setiap tahun.. bila anak2 dah besar nanti, gambar2 akan menyingkap manisnya kenangan semalam.. :D

    ReplyDelete
  6. comel laa anak-anak sis ni.anyway selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  7. hari tu dah singgah tp tak dapat follow...problem line....
    Sekarang dah ok....

    Memang cute baby-baby beraya.....

    ReplyDelete
  8. ada lg gmbr2 semua..bagus ni.simpan bagi depa tgk bila dah besar nanti =)

    ReplyDelete
  9. waaaah bagusnya. boleh susun tepi dinding kak. mesti cantik je ikut turutan :D

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign