Fresh from the owner...

25 September 2011

Selamat Pengantin baru Norman Hakim dan Memey Suhaiza!!!

aku bukan peminat setia apatah lagi tak setia Norman Hakim dan Memey Suhaiza. sekadar memeriahkan suasana sebab sebelum ni pun dah fames dia orang ni. fames bukan sebab lakonan tapi sebab kes yang 'terpencil' tu. bila declared bercinta pun fames. time bertunang up sikit famesnya. dah nak kawen lagi fames dengan gossip-gossip panas dan kata-kata yang tak langsung menyokong dia orang. tapi kalau dah jodoh tu tak ke mana.

layan pics dia orang je la ye!!!

berdebar ke?

baca taklik

kurang seri sikit kan?

berbahagialah hendaknya!!!


mas kahwin untuk Memey cuma RM22.50. tapi hantaran RM24k. hantaran 5 dulang berbalas 7. okay... Norman tak la segemuruh mana sebab sekali lafaz je dah jadi suami Memey. well done bro! hehehe... antara hantaran dia orang yang menarik perhatian aku adalah ipad2 pemberian Memey untuk Norman. boleh chatting-chatting, surfing-surfing ye. GPS daripada Norman untuk Memey dengan harapan dah dapat GPS mesti tahu jalan balik rumah tak sesat lagi. Memey ada bagi Norman cincin berlian. erk, lelaki boleh pakai berlian ke?

kepada pasangan ini, sekali lagi semoga sentiasa berusaha membahagiakan antara satu sama lain. dan selamat menjadi suami isteri adanya.




my foot: best ke ada ipad? kenapa aku macam tak tertarik je dengan ipad ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. hadiah ipad dr memey tu ntgah2 norman jgk yg beli..hahaha..kejam tak saya?

    kurang seri lah diorg..nape eh?dah selalu tgk kot..

    ReplyDelete
  2. alahamdulillah...semoga berkekalan hingga akhir hayat hendaknye...

    ReplyDelete
  3. harap2 berkekalan ke akhirnya dan kurang sikit citer depa lps ni heheh

    ReplyDelete
  4. muga diorg bahagia dan tak kontroversi lagi...

    ReplyDelete
  5. solekan dia tebal sgt le..kalo buat natural...mesti sweet...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign