Fresh from the owner...

24 September 2011

Pagi-pagi promote GA dulu ye!!!

my friend pernah buat GA ni sebelum ni. masa bulan puasa hari tu la. me ada promote. tapi macam tak dapat sambutan yang menggalakkan. so, dia rasa ralat sebab nak bagi hadiah tapi tak ada orang nak join. jadik dia buat GA baru. GA yang ni kira simple la. tak payah jadik follower. just leave comment dengan teka apa yang si kecik buat. 

hadiahnya adalah ini:


sedap seh!!! GA ni sampai 1 Oktober je. next time around ada lagi GA.
tungggguuuuuu!!!!

nak join GA boleh ke SINI.



my foot: coklat tu. sedap! aku memang coklat nombor 1 ye!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Ok terjah skrg jugak hihihi

    ReplyDelete
  2. good luck!~ lamanya tak join GA,tak sempat..tp ni nmpk mudah =)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign