Fresh from the owner...

26 September 2011

Masa berlalu dan usia berganjak lagi!


semalam tak sempat nak pos entri lain. kenapa? ada la. hahaha... semalam jugak birthdays 3 orang. mula-mula dah tentulah abang sulung aku. yang kedua anak buah aku masuk 3 tahun. next year dah nak dapat adik dah dia. thirdly, my SIL. 

HAPPY BIRTHDAY dear all!!! semoga dirahmati Allah sentiasa adanya.



my foot: bulan 9 saja ada 4-5 orang celebrate birthday. starting dengan anak buah 2/9 (ayah dia warded pun tarikh ni la), my beloved daughter 5/9, my other nephew 23/9 dan lastly... mereka-mereka yang di atas. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. meriahnya..ramai tu...kalau ceeb skali lg meriah..

    hepi besday utk mereka semua... =)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign