Fresh from the owner...

29 September 2011

Majlis perkahwinan RM12 juta. Kau ada?

pagi-pagi dah buat dosa gossip-gossip orang ye? hahaha... ni bukan gossip. saja nak simpan memori 'wedding of the year' ni. RM12 juta tu bukan sikit. sekarang ni persiapan majlis Norman Hakim dan Memey Suhaiza tu tengah berjalan kot. persiapan Mahligai New York. bunga-bunga saja diimport okay. dah cecah RM330k. hebat kan? nak tahu lebih-l;ebih boleh klik sini. kredit to murai.com.my.

classic pic Memey Suhaiza. i loike!!!


pics gaun Vera Wang pun dah keluar. cantik ke? entahlah. tengok dan komen sendiri. aku memang tak berapa nak berkenan. nampak sarat je perhiasan dia tu. bukan gaunnya tapi rantai leher dan mutiara. aku sukakan simple tapi nice.

kecik je nampak muka Memey dibuat dek rantai dengan crown tu.

kasut mahal ni. kau ada?

no komen

hmmm... yang ni?

gambar-gambar lain kita tunggu je la ek. tahniah sekali lagi buat pasangan ni sebab time majlis resepsi nanti ada bunga-bunga segar. bunga-bunga tu nanti simpan la ye. penat import daripada luar negara. habis majlis takkan nak buang. takkan buang punya la kan. bunga oh bunga! dah lama tak dapat bunga. kredit photos from beautifulnara.com.





my foot: Danny X-Factor pun dah selamat jadi suami orang. baru ku tahu rupanya. selamat-selamat la semua hendaknya ye!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. bertuah bdn ada penaja..ari tu tgk tv3 bill bora tnjuk gaun yg stgh juta yg nak pamer kt muzium tu..kalau skali imbas nampak biasa je tp sbb guna semua yg asli,mutiara bagai.. =)

    takpe la,semoga mereka kekal ke akhir hayat.. =)

    ReplyDelete
  2. memang untung sangat..huhu, semoga kekal bahagia hendaknya..

    ReplyDelete
  3. tak ada hehe...congrats to both of them

    ReplyDelete
  4. cam pelik je muka memey dlm gambar ke 2 tu...mcm tergeliat leher..hehehee

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign