Fresh from the owner...

22 September 2011

Ini adalah gambar pre wed Norman Hakim dan Memey Suhaiza!

orang lain dok tepek gambar Mamat dedahkan rambut Fida. perlu ke aku letakkan pic tu. kesian kat Fida. ramai sangat dah tepek pic tu. kalau rambut terkeluar sikit-sikit tak apa. tapi memang jelas kan. Mamat kata dia tak sengaja ambik pic dengan tak sengaja upload. okay... aku boleh terima tak sengaja ambik sebab tak pakai spek (stupid excuse!). tapi bab upload pun tak sengaja ke? itu very the *&%^$#( namanya. ada ke orang main hentam je upload pic? lu pikirlah sendiri. wa malas mau pikir untuk lu okay!!! nak tahu apa lagi kata Mamat boleh tengok kat mstar ye.

yang ini adalah perkahwinan paling mahal artis Malaysia. ni pre wed dia punya piccas. cilok daripada fotografi mesra. kredit to these people la for the photos. Norman Hakim dan Memey Suhaiza akan diijabkabulkan this saturday kat kampung halaman si Memey ni. doa aku untuk dia orang, semoga bahagia ke anak cucu akhir hayat. kalau anak cucu je tak boleh jugak. lepas ada anak cucu nak cerai ke? salah doa tu. hehehe...

layan dulu la pics dia orang berdua ni.

belum make-up

on the way

pegang jangan tak pegang. jatuh tergolek susah pulak.

jangan terlebih gelak nanti kena sampuk jin hutan.

i lap u forever la

nice view at the back!!!


lepas ni jangan mengata dia orang lagi ye. yang sudah tu sudah la. dah dekat dengan tarikh dia orang nak nikah pun. biar la dia orang menentukan perjalanan dan kebahagiaan dia orang sendiri. jangan sibuk-sibuk nak jaga tepi kain dia orang ye. hahaha...






my foot: aku suka combination kaler biru firus dengan dark brown tu. nampak nice je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. true..doakan jelah diaorang kekal bahagia selamanya..i pun suka kaler biru dengan coklat tu..

    ReplyDelete
  2. grand sungguh perkahwinan mereka

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign