Fresh from the owner...

09 September 2011

Health - Very Very Important Tips

Answer the phone by LEFT ear.

Do not drink coffee TWICE a day.
Do not take pills with COOL water.
Do not have HUGE meals after 5pm.
Reduce the amount of OILY food you consume.
Drink more WATER in the morning, less at night.
Keep your distance from hand phone CHARGERS.
Do not use headphones/earphone for LONG period of time.
Best sleeping time is from 10pm at night to 6am in the morning.
Do not lie down immediately after taking medicine before sleeping.
When battery is down to the LAST grid/bar, do not answer the phone as the radiation is 1000 times.




my foot: kena jaga-jaga la lepas ni. banyak benda tak boleh buat. bahayakan kita kan?


source: pinjam daripada blog kak zures



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. nk kena makan mlm sebelum kul 5 tu yg failed tu..kalo kul 7 boleh lagi...hik3...

    anyway good info!

    ReplyDelete
  2. oh baru tahu ni..nape kena jawab tepon pk telinga kiri

    ReplyDelete
  3. penah dpt email psl ni dulu...

    bagus kasi refresh balik sbb time mula2 je semangat nak ikut pastu habisssss...huhu

    demi kesihatan kan...

    ReplyDelete
  4. selalu jawap telefon guna telinga kanan

    ReplyDelete
  5. betul la..yg ke 4 tu payah sket hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign