Fresh from the owner...

14 September 2011

Bersedialah untuk apa saja!!!

usaha terakhir doc adalah tukar my BIL ke ICU. harapannya dengan bantuan mesin dia boleh survive sedikit sebanyak. tapi tadi my sis called. dia cakap dengan anak-anaknya tentang keadaan si ayah dan mintak dia orang kemas-kemas rumah. in case jadi apa-apa, senang nak bawak balik.

me talked to my sis. dia cakap, tadi jantung my BIL berhenti berdenyut. tapi doc tekan and dia bernafas semula. tapi nafasnya pendek-pendek. dan yang paling mengharukan, walaupun my BIL diberi bantuan mesin, keadaan dia nazak. mungkin he's tired and dah tak nak lagi melawan penyakitnya tu. hakikatnya kalau dah tersurat dan waktunya sudah tiba, kita memang tak dapat nak halang kan?




my foot: aku masih berharap dan berdoa dia diberi sedikit lagi waktu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. mudah2an diberi kesempatan untuk dia berjumpa dgn anak2 walau seketika dalam keadaan yang lebih sihat..

    ReplyDelete
  2. kun fa ya kun...bila Allah kata akan terjadi, maka terjadilah ia.

    Semoga bertabah hati ya

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan semuanya dan semoga dia kuat utk melwan penyakitnya..

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan segalanya.. Amin!!!! Amin!!!!

    ReplyDelete
  5. sedihnyaa....
    kita kena redhakan hati menerima kenyataan kalau masanya sudah tiba.....tp semoga dia mampu bertahan, manalah tau dgn izin Allah dia dpt bangkit melawan penyakitnya tu

    ReplyDelete
  6. ya allah, smg dipermudahkan urusannya, aju doakan yg terbaik buatnya

    ReplyDelete
  7. semoga tabah menghadapi sebarang situasi

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign