Fresh from the owner...

06 September 2011

Adoiii... terasa ai tau!!!



Ustaz: Lawa rambut. Awak guna apa ye?

Si girl: Ustaz nak kenakan saya ke?

Ustaz: Taklah. Rambut anak perempuan saya yang kecil tu selalu je kusut. Lagi-lagi bila bawah sinaran matahari. Benda yang awak gunai ni tahan matahari ek?!

Si girl: Ooo.. saya guna *** ustaz.. Nak lagi lawa tambah *** sikit... Blalalala... Memang tahan matahari. Tahan haba.

Ustaz: Ooo... agak-agak dengan bara api neraka tu tahan tak???




my foot: makan dalam tu ustaz. dalam baik dikenakannya.

pic godek2 kat Google Image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. uishh baik punya soklan tu uhuhu...

    ReplyDelete
  2. Teguran utk kebaikan :), mmg terasa bile ditegur begitu, tp bile memikirkannya secara positif, mmg Ada kebenarannya.... Utk diri saya juga

    ReplyDelete
  3. menikan kalbu! uhuk.. ni dialog awk ke yang?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign