Fresh from the owner...

22 August 2011

Terengganu's version of pesbuk...


saja nak simpan ni untuk tatapan encik suami sebab dia orang Terengganu dan Alya pun lahir kat Terengganu. mana la tahu kalau satu hari nanti dia orang buat social web ala-ala Terengganu's style kan. hahahaha... jangan buat main orang-orang zaman sekarang. semuanya kreatif-kreatif belaka.

jom layan...



my foot: buat la gane-gane pung kalo tak nampak apa yang tertulis kat situ. masih belajar memahami loghat orang Terengganu ni


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. Hehehehehhe ina x paham sgt loghatbtrengganu tp lawok le.. Sbb bleh agak apa maksud dia.. Hehehheheheheheh

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign