Fresh from the owner...

16 August 2011

Tahniah sebab jadi Ibu…




Seorang kawan pernah sent sms ni kat aku: 


Kita ada ibu negeri tapi tak ada bapa negeri, 
Kita ada ibu jari tapi tak ada bapa jari, 
Kita ada ibu pejabat tapi tak ada bapa pejabat, 
Kita ada ibu sawat tapi tak ada bapa sawat, 
Kita ada ibu roti tapi tak ada bapa roti. 
Betapa pentingnya seorang ibu… 



Ramai bloggers yang dah jadik ibu. Ada yang baru jadik, ada yang akan jadik… ada yang tambah ahli. Masing-masing bercerita tentang pengalaman masing-masing. Kalau bukan untuk bacaan sendiri, untuk anak cucu juga. Biar dia orang tahu susah payah masa mengandungkan dan melahirkan dia orang. 

Entah la. Rasa macam nak buat entri pasal perasaan masa mengandungkan and delivered untuk ketiga-tiga bidadari/bidadara kecil aku tu. Tengok la nanti macam mana kan… huhhuuh…




my foot: tiba-tiba datang mood nak cerita pasal delivery. senang. bila dah besar anak-anak tak payah lagi tanya macam mana dia lahir. boleh baca direct kat blog je. hehehe...

pic godek2 kat Google Image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign