Fresh from the owner...

04 August 2011

Perlawanan antara orang yang bertudung dan tidak...

terbaca tentang perihal ni dalam satu forum. macam tertarik je nak kongsikan kat sini. sharing is caring kan?



siapa yang menang? bukan kemenangan yang dicari tapi niatnya tu. kadang-kadang bila kita tegur dengan ikhlas, ada yang kata belum sampai seru dan ada juga yang marah-marah. kata-kata yang biasa kita dengar, "Kubur lain-lain. Tak payah sibuk-sibuklah jaga tepi kain orang." kalau macam tu okay. make sure kubur awak dengan saya tak dekat ye!!! saya tak nak dengar awak menjerit-jerit nanti.

"Mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan?" 
(Ar-Rahman : Ayat 21)



my foot: hmmm... any comments? ngeee...

sumber: mazeermohamad


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. bagus betul jawapan dari muslimah itu... terus tak boleh nak kata apa-apa

    ReplyDelete
  2. nice...

    tahniah kepada muslimah yg bijak menempis semua ayat tini pinky..

    ReplyDelete
  3. nak share kat blog =) nanti i will credit 4 ur work, ley?

    ReplyDelete
  4. sampai speechless dah dia..hehe.muslimah tu rilek dan tenang je..

    ReplyDelete
  5. salam
    rasanya diorang saje wujudkan fb tu..orang yang sama je tu sebenarnya,, kalau tak silap cheqna r..sebab cheqn ada terbaca kat mana ntah hari tu...

    ReplyDelete
  6. org berilmu tahu macamana nak menegur org, niat dan cara mesti baik...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign