Fresh from the owner...

18 August 2011

Nuffnang dan BE yang saya ada...


intipati entri ini adalah...???
hahaha... antara BE yang menari-nari di blog picisan ini.
thank you nuffy.
dua hari lepas tengok ada 4.
tapi hari ni ada 3 je.
boleh la daripada tak ada langsung kan?
hehehe...




my foot: meroyan ke tiba-tiba ada entri BE pulak? sesekali ada entri ringkas kan ke bagus. tak gitu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Tahniah! Maybe bonus ry nie..tu yg bg tu! Hahahaha!

    ReplyDelete
  2. tahniah. akak tak pernah tgk nuff huhu..pasang lps tu terus tak ingat hehe..sbb tak reti psl n hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki nak raya :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign