Fresh from the owner...

23 August 2011

Nak cerita pasal apa ek?!

banyak benda nak cerita. tapi si kecik saya ni dok nangis je. nak suruh orang pegang dia je la. jap lagi la saya cerita-cerita ye. tunggu dia tidur baru boleh buat kerja.

p/s: marion counter dah pregnant 5 months. berseri je mukanya. bahagia la tu. tiba-tiba je cerita pasal marion counter. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. anis, kalo pakai CD memang berbekas sket peha baby tu. Tapi ok je takde pula jadi gatal2 kat situ. Sebab getahnya lembut. Lagipun CD ni takde bahan kimia, berbeza dari pampers yang dibuat dari kertas terpakai dan mengalami proses pemulihan berulangkali. Anis beli 1 size CD ke atau all in one? Kalau 1 size mmg tak bole pakai lama. Tapi if baby anis kategori bambam maybe kejap je diye bole pakai.

    ReplyDelete
  2. cerita ringkas pun x per.. kita dtg jgk baca.. ;)

    ReplyDelete
  3. dlm byk benda, sempat lak selit cite artis ek...hehehe

    suke marion cuma dia makin seksi la...tgk kat tv astro tu bukan main...sib baik comey je...hihi

    ReplyDelete
  4. kalau beranak kecik mmg camtue la,updates smbg2 hehe..sama je kita.hehe..

    tp sempat lg tu nota kaki update psl artis tu ekeke..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign