Fresh from the owner...

14 August 2011

Nak cerita apa ye?


bukan tak ada idea nak taip apa... tapi banyak sangat benda dalam kepala ni sampai tak tahu nak dulukan yang mana satu. kalau la otak ni boleh terus link ke komputer and komputer boleh trace apa yang ada kat dalam, kan ke senang. terus je tertaip perkataan-perkataan itu secara autonya. dan terpublish la apa yang aku nak cerita kat sini.

huhuhu... ada ke? siapa nak design? let me be the first to try it la. 




my foot: hmmm...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. kadang2 bile byk sgt citer dlam kepala mmg tak tau mn satu nak citer dulu kan huhuhu...tak pe take ur time hehehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign