Fresh from the owner...

06 August 2011

Model 10 tahun cetus kejutan. Kenapa ye?


baca tentang model kanak-kanak berusia 10 tahun bernama Thylane Lena-Rose Blondeau. si cilik ini anak pemain bolasepak Perancis, Patrick Blondeau. siapa si Patrick ni, aku memang tak kenal sebab aku bukan peminat bola yang tegar. hahaha...

aku baca pun kat Kosmo! Online. Gaya kanak-kanak itu, Thylane Lena-Rose Blondeau yang semakin menjadi sebutan dalam arena fesyen telah menimbulkan kontroversi kerana dia memaparkan gaya tarikan seksual seperti individu berusia dua kali ganda umurnya. itu petikan daripada akhbar tersebut.

apa pun, kita layan dulu pics model kanak-kanak ni.





hebat si cilik ni kan? tapi macam mana pulak dengan perkembangannya sebagai kanak-kanak? at this kinda age, kanak-kanak bebas meneroka dan menikmati kehidupan dengan riang. tapi mungkin jugak dia suka dengan apa yang dia lakukan.



my foot: kalau jadik model muslimah lagi okay kan? hahaha... apa daa...

pics godek@ di Google Image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. muka dia mmg lawa..tak sangka budak lagi kan...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign