Fresh from the owner...

11 August 2011

Line kena blocked dan sebab itu jugalah saya tak bersiaran selama beberapa hari...



nampak tajuk yang agak panjang tu kan? line internet dah kena blocked 7 Ogos hari tu and encik suami tak ada kat sini untuk urusan pembayaran bil. aku? susah le nak ke berjalan-jalan tinggalkan si kecik ni. especially dalam keadaan sekarang. dia demam. 

tak apalah kalau tak boleh bersiaran pun. nak buat macam mana. bukan salah aku jugak. salah celcom cube ni. bagi la line percuma kat aku ni setahun. kan senang. hahaha… 

tapi alhamdulillah... semalam baru dapat buat payment sebab aku bawak the kids pergi KKIA. jadik dah alang-alang tu, buat la payment terus. tak adalah sangkut lagi line internet ni. ala... kecoh la. bukan 2-3 bulan pun tak bayar. baru sebulan je. rasa macam nak lempang je celcom nih.




my foot: bagi la line free kan? cantik ke kau sampai nak kena bagi free line setahun. cantik la jugak. cantik di mata suami saya. ngeh… ngeh… ngeh…

pic godek2 kat Google Image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign