Fresh from the owner...

21 August 2011

Kad Raya Siti Nurhaliza...

terbaca tentang entri ni kat blog lizarazak. dia peminat tegar siti nurhaliza. jadik walau macam mana kita kata tak cantik pun peminat siti tetap akan kata cantik. okay... aku mengaku aku bukan peminta siti pun. just boleh layan je la. minat tu tak ada la pulak.

kad raya siti dah tentunya ada muka siti (takkan la nak letak muka aku kot. hahaha...) la kan. satu yang aku suka tentang kad raya siti ni pic dia tu. pure je. asli je kan muka dia. tak ada make up bagai. mungkin dia nak tunjukkan kesan daripada pemakaian produk SimplySiti tu sendiri.

kada raya 

sampul duit raya





my foot: tak kisah la... tapi pic tu memang nice. asli tu lebih cantik. tak gitu?

pics from lizarazak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign