Fresh from the owner...

22 August 2011

Kad raya kesukaan saya. Dulu, kini dan selamanya...

dalam banyak-banyak kad raya yang pernah aku terima... kad raya ni la yang paling aku sayang. of course la aku sayang sebab aku pun sayang si pemberinya. hahaha...

simple je kadnya. kat dalam pun cuma tulis maaf zahir dan batin.


jadik apa yang specialnya kad ni? orang lain lagi dapat grand daripada ni tak ada pun kecoh-kecoh. istimewanya sebab:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 bahagian dalam tu dah dibuang dan diganti dengan ini.


dan yang mahalnya bahagian inilah. hahaha...


encik suami kata dia suka tengok pic aku yang ini. dan sampai sekarang, pic ni tetap ada dalam wallet dia. disimpan rapi. ini kad raya pertama lepas declared. sebenarnya... apa yang sebenarnya ek?! tak ada apa-apalah. nanti cerita sama kamu. eh, nanti cerita untuk tatapan anak-anakku!

dan untuk bahagian dalam ni encik suami design sendiri dan hantar untuk print guna kertas yang berkualiti ye. dipos direct ke rumah aku dengan salah ejaan nama my dad. tujuan dia salah eja sebab nak tengok aku perasan ke tak masa terima kad ni. of course la perasan. tahu dek my dad dia salah eja nama, confirm kena reject. hehehe...




my foot: itu la jugak kad raya terakhir yang aku dapat daripada encik suami ye. walhal masa belum ada apa-apa... every year dia bagi kad. dah malas katanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Wow! Kelas gitu kad raya! Hehehehe...

    ReplyDelete
  2. mmg sentimental value punya kad raya ni hehe..

    yg asben izan tu kan,tahun 97-2000.baru la tahu bila izan tnya.. hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign