Fresh from the owner...

25 August 2011

JOM PHOTOBOOK GiveAway...

ENTRI LAMBAT MELEKAT




terlewat menyedari tentang GA yang sangat best ni. anjuran KedaiGambarKami.
dah nak dekat tarikh tutup pun. tapi selagi belum sampai ke tarikh tutup, peluang tu tetap ada kan? huhuhu... rugi la kalau tak dapat join GA best macam ni.


kategori yang aku pilih dah tentu kategori B sebab aku tak pernah melanggan photobook apatah lagi menjadi pelanggan KedaiGambarKami ni. dan aku rasa aku layak menang sebab aku teringin sangat nak ada photobook sendiri. selalu sangat baca cerita orang tentang photobook ni tapi tak pernah ada peluang nak buat photobook. lagi pulak, dengan laptop yang selalu je dijangkiti virus ni, risau la jugak tiba-tiba gambar-gambar kenangan tu hilang macam tu je. mana nak cari ganti? 

even gambar kawen pun cuci 4R je dek photographer tu. bila tengok member punya gambar-gambar kawen dibuat dalam bentuk photobook, terasa la jugak iri hati tapi nak buat macam mana. semua dah lepas. harapnya kali ni aku menang la. boleh simpan dan boleh la aku teruja sebab akhirnya aku ada jugak photobook sendiri. JOM PHOTOBOOK! walaupun aku mula-mula macam tak berapa nak faham apa itu photobook tapi bila tengok entri kengkawan pasal photobook ni baru aku tahu macam ni la rupanya photobook. JOM PHOTOBOOK! rugi kalau tak ada photobook ni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign