Fresh from the owner...

04 August 2011

Husband siapakah ini?



Nama Isteri di Handphone Suami:

1. Baru menikah : MY LOVELY WIFE ♥ ♥
2.1 tahun menikah : MY WIFE/MUMMY
3. 5 tahun menikah : HOME
4. 10 tahun menikah : IBU PEJABAT
5. 15 tahun menikah : BILIK GERAKAN
6. 20 tahun menikah : BUKIT AMAN
7. 25 tahun menikah : WRONG NUMBER!!


lebih daripada 25 tahun tak tahu la tulis apa pulak. macam-macam la kan. ini cuma apply pada suami-suami yang kureng menghargai isteri. suami andakah ini? cit... orang macam ni pun ada ka?! ngeee...



my foot: masih mengekalkan panggilan yang sama. cuma kadang-kadang je ber'abah' dan ber'ibu'.

pic godek2 di Google Image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. ekeke...lawak giler
    klu berani husben uat camni, siap dia...hihi

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign