Fresh from the owner...

31 August 2011

GA daripada Ana (Sesuci Kasih Setulus Hati)

ENTRI MELEKAT-LEKAT


my friend ada buat GA. dia nak carik follower ke 68 dan pengunjung 6811. tapi semua ni berlangsung sampai penghujung Ogos ni je kalau tak silap aku la. hadiah untuk follower coklat handmade sebab dia jugak buat coklat (kalau baca entri ni, dia la yang buat coklat tu. sedap i tell you... nak lagi boleh?)


siapa-siapa yang suka GA tu boleh la melawat tapak pembinaan Ana tu ye. moh le kita meriahkan GA tu walaupun aku dah tak layak nak dapat follower ke 68. rugi-rugi... mana tahu rezeki kamu-kamu pulak kan.




p/s: pencarian tu untuk kedua-dua blog puan ana termasuk la blog sikecikshop nya itu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. rajin promote kawan punya GA. bagus jugak, tolong menolong.hehehe

    ReplyDelete
  2. wah sedap tu kalau dapt coklat hehe..

    ReplyDelete
  3. coklat...coklat...coklat...itu kegilaan ku. nak2...

    ReplyDelete
  4. @lizz

    dia pun baru berblog. tak tahu nak promote kat mana. tlg je la kan...

    ReplyDelete
  5. @iMBobo

    join la...
    mana tahu rezeki...

    ReplyDelete
  6. @JunAina

    join jangan tak join.
    sedap coklatnya...

    ReplyDelete
  7. wahh, bestnya kalau dapat coklat

    ReplyDelete
  8. insyaALLAH kalau ada rezeki, adalah yang dapat nanti ye

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign