Fresh from the owner...

12 August 2011

Cuba untuk BW tanpa kesegaran daripada mata. Huhuhu...


mata mengantuk gila. tapi gagahkan diri untuk BW ke rumah kawan-kawan. walaupun tidur anak-anak alhamdulillah, sedikit lena tapi Anis tetap jugak bangun. ada la 2-3 kali sepanjang aku ber'online' ni. tapi dia tak meragam pun. itu untungnya. dia cuma mintak susu dengan nak masuk buai.

since the father tak ada kat sini, option untuk Kak Long atau Kak Ngah tidur adalah dalam buaian. asalnya bawak masuk bilik sebab Kak Ngah demam. ni Kak Ngah dah baik demam, buai still dalam bilik and anak-anak kadang-kadang pilih buai instead of tilam.

mana-mana je la. janji tidur dan tak meragam. itu je.


my foot: tenang dan lega rasa bila tengok anak-anak tidur lena je. tak terganggu sangat dengan bunyi batuk ataupun tak selesa hidung sebab selesema. alhamdulillah...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Alhamdulillah!!! Moga anak2 kita sihat lah sentiasa.. Tambah2 dah dekat nak raya ni.. Paling risau kalau Aqil batuk.. Mst dtg semput dia.. Kesian!!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign