Fresh from the owner...

16 August 2011

BE oh BE... Apa yang aku tahu tentang BE?


aku rasa aku adalah antara manusia yang paling tak kisah pasal BE. hahaha... orang lain dok bercerita pasal BE bagai, aku cuma baca je. sebabnya? aku sepatah haram pun tak tahu macam mana nak tengok BE dengan metered earning tu. apa yang aku tahu kalau ada tu ada la. kalau tak ada, ada aku kesah?! ngeee...

cuma tadi la baru tergerak hati nak tengok BE ni. ooo... macam tu caranya nak tengok. alahai... sengal tahap cicak la saya ni. orang dah sampai bulan (dah balik bumi pun), aku baru nak siap-siap ambik kursus ke bulan. macam mana tu? 

tak apa la. biar lambat daripada tak reti langsung kan?




my foot: mood melipat baju is on. ingat nak bukak blog satu lagi la. nak jual baju bundle. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. ema pun tak ambil kisah sangat pasal BE ni..nak cerita pun tak reti...

    ReplyDelete
  2. hehe...sama la kita :p

    ReplyDelete
  3. hehe sama laa...tak kesah sangat dengan BE tu. Sebab berbelog sbb nak buat untuk diari anak je. Nice header, so syomel

    ReplyDelete
  4. BE? apa tu?

    blog picisan cam sya tu lagilah takde BE sudi jenguk...huhuuu

    ReplyDelete
  5. Baju bundle? Wow! Mcm best je!

    ReplyDelete
  6. salam kenal..

    kita sama.mmg tak amik tahu psl BE sbb bukan tu niat berblogging..hehe...org psg nuff izan ikut je hehe

    izan follow sini =)

    ReplyDelete
  7. zana pun x ambik kisah sgt pasal BE.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. saya tahu sikit je,utk kepahaman diri sendiri.ehehe..

    ReplyDelete
  9. Takpe pelan2 nnti pandaila tu...sweet blog ni

    ReplyDelete
  10. @MamaEma

    tu la kan...dgr org cerita mcm best jer...

    ReplyDelete
  11. @Mamaleesya

    tu la... baru ni je nak try2 tgk...
    hehehe... header dah tukar lain.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign