Fresh from the owner...

29 August 2011

Balik kampung! Hohoho... Balik kampung!!!

quick update.
tak sempat nak update blog sebab busy nak settle barang-barang nak bawak balik kampung.
nak kemas-kemas beg lagi. hehehe... tu pun tak siap packing lagi la.

pagi ni pulak hujan.
hopefully selamat sampai dan jalan tak jam.
dah sampai kampung la baru update lagi.




my foot: alahai... Azfar ni selesema pulak. esok dah nak raya la sayang!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign