Fresh from the owner...

18 August 2011

Asyik tak sempat je...


bukak laptop dah banyak kali. bukak blog pun sama. tapi tak berkesempatan jugak menjengah rumah kawan-kawan. bukan apa... Anis demam semula semalam. tapi alhamdulillah... bila tiba petang je dia dah okay. petang nak BW? time tu nak kena masak-memasak untuk berbuka. nak settlekan anak-anak sebelum maghrib tiba. memang tak sempat.

asalnya tadi, bila on je laptop dengan buak blog, Azfar bangun. jadik kena la layan mamat kecik ni dulu. bila tiba tengahari, mula-mula dia tidur. bukak je laptop dengan blog, dia terjaga. end up? tertidur jugak dengan dia. berjaya tak saya nak BW? tak ada maknanya. sebab Azfar still breastfeeding, memang mengantuk la nak tunggu dia kenyang. memang confirm akan tertidur walaupun niat bukan nak tidur. mengantuk. memang tak tahan de...

so, malam ni la kena BW sebab tadi dah tidur awal dengan dia. Anis pun dah kurang meragam. sebelum tu... nak buat air dulu. dahaga la pulak.




my foot: puasa pun dah tinggal berapa belas hari je lagi. kejap je masa kan? huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign