Fresh from the owner...

20 August 2011

Ada sesiapa yang nak kad raya tak?

STICKY  POST...
Kad raya akan sampai after raya la kalau pos next week...
new entry kat bawah ye!!!



sekarang ni dah tak ramai orang nak hantar kad raya guna pos kan? tak macam aku masa zaman kanak-kanak ribena dulu. even masa masuk U pun still berbalas-balas kad raya. best sangat. sekarang ni dah tak ada dah semua tu. orang send kad raya guna emel, ikut facebook... sms or mms. mudah dan menjimatkan. tapi satu je kurang. tak ada sentimental value.

aku pun dah lama tak hantar kat raya. tapi aku akan pastikan yang every year, encik suami akan dapat kad raya dari aku. dah macam habit. mesti nak bagi jugak walau macam mana sekalipun. tadi ada jugak survey kada raya tapi tak banyak choice dan tak ada yang berkenan kat hati nurani aku ni. ye la... untuk isteri ada satu je kad. untuk suami tak ada langsung. macam mana tu?

sempena bulan ramadhan tahun ni... aku tergerak hati nak bagi kad raya pada sesiapa je yang mahu. boleh email add or letak je kat comment box. add takkan dipublish. sekadar mengeratkan ikatan persaudaraan antara kita. moga diberkati adanya.



my foot: memang berhasrat nak bagi kad raya. bila masuk blog NOTTI NETTI lagi la kuat feel nak bagi kad raya tu. hehehe...

pic godek2 kat Google Image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. saya nak.. akak ada alamat saya kan

    ReplyDelete
  2. eh, betul ke nak kasi ni?

    segan i la...hehehe...

    email sya dulu k..
    mrs_royzam@yahoo.com.sg

    thanks a lot :)

    ReplyDelete
  3. sebut pasal kad raya ni memang dulu2 suke cari kad raya. Tapi tradisi tu dah takde sekarang ni. Cuma wish kat sms ngan fb je. Huhu rindu time dapat kad raya dulu. Bole simpan dan buat deko pokok kat raya

    ReplyDelete
  4. boleh juga ni...dah lama tak dapat kad raya...

    ReplyDelete
  5. dear, e-book tu kene bayar rm7 nanti die emel. Macam2 pattern adaaa hihi nak buat apa sticth, patchwork, felt? Nanti anis search kat fb nama Artlyn Shop. Hehe mama nak buat felt sepit ngan cekak rambut Aleesya, bole tukar2 ikut kaler baju hehe

    ReplyDelete
  6. bagi lah saya....hehehehe

    ReplyDelete
  7. hai~pinjam gambar kad raya tu bole? nak email kat orang.hehe.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign