Fresh from the owner...

03 July 2011

Ultraman Max pun pelupa rupanya!!! Hahaha...


my kids kalau bab ultraman ni boleh tahan. ini la rancangan yang aku tengok masa zaman budak-budak dulu. survive je tengok tv walaupun chanel tak banyak macam yang astro provide sekarang ni. tak ada la boleh pengsan kalau tak tengok tv.

tapi this one memang kelakar la. apa la Ultraman Max ni. buat malu kaum je. sampai raksasa pun tecengang tak tau nak buat apa. hahaha...


my foot: hakikatnya semua orang ni ada sifat pelupa dalam diri. betul tak? betul la tu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign