Fresh from the owner...

18 July 2011

This is our world...


dah lama tak ambik pic sefamily. last sekali raya last year. lepas tu ambik pics anak-anak je. jangankan pic family, pic berdua pun dah lama tak ada. huhuhu... sedih gitu!

pic ni was taken yesterday. lepas balik daripada makan kenduri. alang-alang dah ada semua tu, snap je la sekeping dua. nak tunggu raya pun lambat lagi. mana sama pic raya dengan pic yang ambik santai-santai macam ni kan?

on the way balik kenduri, bawak anak-anak singgah kedai jap. memilih la dia orang gula-gula la, macam-macam. lagi pulak the father offered nak apa ambik je. anak-anak apalagi... pucuk dicita, ulam mendatang la. time tu Azfar dah fall asleep. mengantuk sangat.

dah dapat apa yang dia orang nak, baru la boleh balik rumah dengan aman. sedap jugak lauk kenduri semalam. patin masak tempoyak (sedap), kari kambing (encik suami suka) dan ayam goreng (untuk anak-anak including the father and the mother la). ngeee...



my foot: this is my small family and this is my world...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign