Fresh from the owner...

02 July 2011

Tension gila!!!



a short entry pagi ni. try BW daripada pagi lagi tapi certain blogs je boleh masuk. yang lain loading tapi tak keluar apa pun. mungkin blog yang aku masuk tu 'berat' jadik loading pun ambik masa lama. penat jugak menunggu sebab tak keluar apa pun.

tension pulak rasa. tengok la tengah hari ni ke petang or malam ni try BW semula. semalam pun tak sempat nak BW sebab encik suami kureng sihat. so, anak-anak saya la kena tengok. especially yang kecik ni. dia boleh pegang kejap-kejap je.

till then...


pic godek2 di Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. kat umah mmg malas nk bw...
    nk diharapkan berokben biru tu..
    tak payahlah..rs nk hantuk pale kt dinding...huhu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign