Fresh from the owner...

31 July 2011

Tak sempat je nak BW... Bukan BMW ye! Huhuhu...

selain daripada kelembapan line broadband including the whether yang kejap-kejap hujan dengan ribut petir, ditambah pulak dengan assistants aku yang tiga orang ni memang susah nak blogwalk. baru je on lappy, dah ada tukang taip bersedia menanti. kalau tak tukang taip pun... si kecik yang mintak dipegang sentiasa nih.

macam mana nak menaip kalau sorang duduk depan, sorang lagi nak kena pegang? hahaha... kadang-kadang tu boleh la berjalan kejap-kejap. tapi dengan line yang a bit slow ni makan masa nak loading pages certain blogs. bila jadik macam tu, susah la pada aku yang ada limited time nak BW ni. hehehe...

kebetulan malam ni free. tapi mata pulak tak berapa nak free. aduhai... lately mengantuk je. pukul 9pm dah tidur. tapi kejap-kejap bangun sebab Azfar still menyusu. kadang-kadang the sisters mengigau ke apa... kena pujuk bagai. so  in the end... badan jadik a bit penat sebab tidur kejap-kejap je. especially bila me alone. ada encik suami lain sikit. ada bantuan. ni tak ada bantuan. penat berganda dibuatnya. huhuu...



my foot: miss my encik suami la. hehehe... tiba-tiba je jiwang kejap!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign