Fresh from the owner...

07 July 2011

Pemalas ke? Boleh tahan la...


itu hakikat yang aku tak dapat nak tolak. memang malas. tak tahu la kenapa. bukan susah sangat pun nak buat. bukan, baca dan taip. tapi bukak dan baca je. tak taip apa-apa pun. dasar pemalas kan? hahaha... memang aku malas nak balas komen yang orang bagi. aku pun tak tahu kenapa. ni pun tengah try-try merajinkan diri balas komen yang ada. 

box komen ada. tapi malas nak reply komen kan? apa daaa....


my foot: mood ada tapi... entahlah!!!

pic godek2 di Google Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign