Fresh from the owner...

10 July 2011

Pasal BERSIH ke? Taklah...


dah berminggu rasanya kita dengar pasal benda ni. Bersih 2.0. tapi aku bukan nak cerita pasal ni pun. buat apa nak cerita sedangkan akhbar, tv dan orang-orang lain asyik bercakap tentang ni. buat penat je. aku ni mood baik je nak lipat baju, kemas bilik... nak BERSIHkan semua benda yang tak patut. tapi baru je cuit kotak, Azfar ni dah buat sound. kalau dia tak buat sound... kakak-kaka dia dok kacau. huhuhu...

in the end, satu hapa pun tak boleh kecuali sidai kain baju je. tu pun kejap-kejap dia jenguk dengan Azfar kat luar. hahaha... Azfar dengan encik suami kan 'panas' sikit. dan encik suami pulak tak berapa sihat seminggu ni. dia tak ada masalah pegang anak dia pun. cuma kalau tak sihat tu, nak buat apa pun tak berapa larat kan?

hari ni nak try setelkan kain baju yang dah bertimbun banyak tu. semalam dapat lipat sehelai seluar je. selebihnya melayan si Azfar and her sisters.

good luck to me then!!!


my foot: i love my life and i love Malaysia despite of everything yang akan dan dah jadik.

pic godek2 kat Google Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. operasi mem'bersih' di hujung minggu? :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign