Fresh from the owner...

21 July 2011

Nightmare... Huhuhu...



konon-konon semalam nak update blog dengan buat auto publish plus join GA mana yang ada. dah lama jugak tak join GA ni. tapi kalau dah melayan si Azfar ni memang confirm tak boleh buat apa. Azfar still breastfeeding. my kids semuanya breastfeeding sampai la aku stopkan dia orang. hahaha... start campur formula milk pun after dia orang dah setahun. kalau sebelum, memang 100% breastfeeding la.

malam-malam dalam keadaan cahaya bilik yang samar-samar... bagi pulak susu, sure tertidur punya. tapi aku dah set dalam kepala kalau tertidur jangan lama sangat sebab aku tengah online. biar laptop lama-lama tak guna pun tak boleh jugak.

dalam tempoh 10 minit aku tertidur tu, aku bermimpi ngeri. tersentak daripada tidur. rasa macam real je. huhuhu... takutnya. mujur la cuma mimpi je. ingat nak taip entri tapi terus mati mood sebab mimpi yang satu tu. huh!!! 



my foot: mimpi apa? hehehe... ada la!!!

pic godek2 di Google Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. mimpi apa?! mimpi apa tu?! apakah mimpinya tu?! eceihhhh cibuk je ibu nak tau.. mimpi dipatuk ulor ke?! huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. pernah mimpi dikejar hantooo...penat berlari...bila terjaga..rs mcm real je...huhu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign