Fresh from the owner...

19 July 2011

Nak kemaskini blog tapi mood malas dah datang...


mood tadi sangat baik la nak kemaskini blog. tapi anak-anak pulak kurang sihat especially si Anis. meragam lebih je sekarang ni. baru je tidur semula. itu pun lepas dia mintak buai dan aku terpaksa la usung buai tu masuk dalam bilik.

huhuhu... sabar je la. anak-anak punya pasal, aku rela apa saja. tak kisah la walaupun tidur tak pernah selena mana. kecuali la kalau dah mengantuk sangat. ni pun danh mengantuk tahap tak ingat. tapi tadi bukak FB, member share video clip. layan lagu jap la.

hehehe...



my foot: ingat nak bawak Anis pergi hospital. at the age of 1 year and 10-month, dia dah pandai ngadu sakit kepala. risau jugak dibuatnya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign