Fresh from the owner...

20 July 2011

Mood ke laut ke?

entri separa jiwang...



baru kejap encik suami pergi. tak sampai sehari pun lagi tapi dah rasa macam kehilangan (actually i’m missing him la) hahaha… 

mood swing. biasa ada jugak orang untuk bercakap-cakap tak kira la siang ke malam. sekarang ni cakap dengan anak-anak je la. 

huhuhu… sabar je la!!!


my foot: be strong!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. xmo sedih2 yer.. lagi rindu lagi bertambah sayang!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign