Fresh from the owner...

22 July 2011

Menyampah pulak saya tengok...

rasa macam nak hilangkan iklan lepas post entri tu la. tapi macam mana ek? dah lupa la. serabut pulak aku menengok iklan tu terpacak lepas entri baru keluar. 

hmmm... ada idea ke?



my foot: macam-macam!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. iklan yang manakah?

    nurareefah.com latest entry : status gol Chealsea vs Malaysia?

    ReplyDelete
  2. hehe kalau hilangkan nnti payah plak org nk klik...

    ReplyDelete
  3. hai dear..
    jom join GA..
    http://darlingnathaniel.blogspot.com/2011/07/duet-ga-by-mommyyen-dan-ibu-sheila.html

    ReplyDelete
  4. @Nur Areefah

    iklan yang kejap ada kejap tak ada tu la...

    ReplyDelete
  5. @Mama Gee

    betul jugak tu...
    hehehe...

    ReplyDelete
  6. @mommyYen

    jap2 gi nak join GA tu...
    kek lapis sarawak memang yang terbaik....

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign