Fresh from the owner...

20 July 2011

Mata mengantuk tapi anak-anak ni belum mahu tidur la...


penat sikit sebenarnya sebab Anis tak berapa lena tidur malam. dia demam malam. siang okay je. aktif bukan main. bila malam je mula la panas badan. mujur tak panas melampau. bila dia start meragam, aku letak je dia dalam buai. ada masa lena la. ada masa tak jugak.

nasib baik jugak Alya tidur lena. dekat-dekat nak subuh baru terkejut. Azfar pun sama. kalau tak diusik dia tidur je. bangun menyusu kejap-kejap je la. timing dia akan bangun semula area subuh yang hening. ada masa lepas bagi susu dia tidur. ada masanya tak jugak.

susah jugak tak ada encik suami ni. ye la... timing siang anak-anak dengan dia. malam baru dengan aku. aku dengan encik suami ni ada shift. hahaha...  anak-anak kalau dah rapat dengan the father macam ni la. kejap-kejap panggil. especially Alya la. Anis macam tak berapa nak kisah. Azfar? lagi la tak kisah. ngeee...

ini pun anak-anak baru je tidur. aku ambik la kesempatan ni taip something walaupun mata mengantuk bukan main lagi. kalau tak bila lagi nak update blog kan? huhuhu...


my foot: my kids are my angels... my husband is my my soulmate!!! i'm blessed with these gift...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. auni pon tido lambat skrg ni....letih juga nak layan sebelum dia lena tido hehe

    ReplyDelete
  2. huhu..sempat juga mama ni update sikit..hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign