Fresh from the owner...

28 July 2011

LG Optimus Black. Cantik beb!!!



baca review tentang phone ni dalam akhbar. okay je aku baca review tu. design pun cantik. cuma penguji kata this phone kureng sikit la as compared to LG Optimus 2X. biasa la. yang ni murah sikit berbanding Optimus 2X. kalau sama harga susah jugak.

aku pun guna LG jugak sekarang. cuma LG aku tu dah mengong la sikit. mana taknya, jatuh dah berpuluh-puluh kali. dicampak anak-anak pun dah banyak kali. dipijak-pijak si Anis. dan bermacam-macam seksaan lagi la yang LG aku tu dah rasa. tapi aku takkan mungkin trade LG tu sebab ia hadiah daripada encik suami. sayang la nak trade-trade ni.

rasa macam nak grab je phone ni satu. ada siapa nak tolong bayarkan? harganya dalam 1k ++ je. ngeee... ada la rezeki aku tu nanti. insyaAllah... tak dapat phone ni htc pun jadik la. hahahah...




my foot: aku sayang tipon-tipon lama aku. nanti kita cerita pasal tipon pulak ek?

pic godek2 kat Google Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign