Fresh from the owner...

18 July 2011

Google Maps memang yang terbaik!!!


 aku dah baca tentang ni dalam satu blog. tapi lupa nak quote and publishkan lepas baca. nasib baik la jumpa benda ni semula dalam satu forum tu. so nak share la apa yang Google Maps boleh buat. memang class la. terbaiikkk!!!

follow steps ni. tengok apa Google Maps bagi.

1. bukak Google Maps
2.setkan FROM: China
3. setkan TO: Japan
4. get direction
5. scroll dan baca step 27

boleh gitu? cuba la try. tengok sampai ke tak ke Jepun. lepas tu cuba tukar no.3 tu kepada Taiwan. scroll dan baca step 48. memang hebat kan Google Maps? ada bran? agak-agak bila boleh sampai? kemudian boleh tukar no.2 tu kepada Japan dan no.3 kepada US. scroll dan baca step 31.

lagi gila. hahaha... apa la Google Maps ni. siapa la yang buat benda alah ni memang hebat gila la. macam-macam ada dalam Google kan? ngeee...



my foot: terbaik punya!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign