Fresh from the owner...

28 July 2011

Fizz Fairuz pun orang tuduh curang ek!!!


aku suka dengan Fizz Fairuz. cute-cute je aku nampak mamat ni. kalau dalam Nur Kasih tu, aku paling suka watak dia la. ramai yang suka Adam tapi aku lagi suka watak dia. watak abang sejati. hehehe...

bercakap, perwatakkan dia dalam drama tu pun lembut je nampak. alahai... bertuah badan dapat suami macam tu!!! (actually i'm referring pada those yang belum kawen. me memang bertuah pun dapat the greatest husband in the world!)

terbaca dalam mstar.com.my pasal Fizz Fairuz jawab dia dituduh curang. dunia artis macam tu la. ada je yang tak kenanya kan? tak apolah Fizz. layankan aje!!!

berita lanjut di sini.



my foot: aku bersyukur sebab tak diberi bakat untuk jadik artis. kalau tak mesti aku pandai melukis kan? ayark... apa kes?!

story credit to mstar online and pic godek2 kat Google Image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. alah trlepas nak tgk drama raya dia yg tajuk harapan tu dlm tu dia mcm kiut je!ah...nak tgk!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign