Fresh from the owner...

02 July 2011

Ada orang yang memerlukan bantuan kita...


ini Norma. baru tahu mengenai penderitaan yang dihadapinya melalui blog kawan-kawan. walaupun kita tak dapat membantu daripada segi kewangan, tak salah kalau bantu untuk menyebarkannya. mana tahu berkat pertolongan kita, Norma ni sembuh. 

memang kesian la kat anaknya yang kecik lagi tu. Norma ni mengidap Brain Cancer Stage 4. dah 5 kali operate. her condition is very weak. tapi family and friends belum hilang daya untuk membantu. marilah kita sama-sama membantu.

sumbangan boleh disalurkan di sini...


cimb

01070068677528

Noormawati Mohd Rasif


kalau nak tahu kisah si Norma ni boleh terjah ke SINI. semuanya atas izin Allah. semoga usaha kita yang sedikit dapat menceriakan hati insan lain.


my foot: kesian pada si kecil yang tak tahu apa-apa. tapi tu sudah bahagian dia. tabahlah hendaknya menghadapi dugaan yang satu tu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign