Fresh from the owner...

29 June 2011

Tahniah buat Jimmy Shanley dengan kehadiran Zahrah Shanley...


tahniah untuk Jimmy Shanley atas kelahiran puteri sulung beliau, Zahrah Shanley. read about it dalam akhbar atas talian Harian Metro. mesti beliau teruja sebab tak pernah rasa temankan wife sepanjang proses check up. tahu-tahu je dah bersalin. dia bersyukur sangat sebab diberi kesempatan tengok si puterinya tu.

hopefully the wife has mercy on him. kemelut rumahtangga dia orang kita memang tak tahu. tapi fikir jugaklah. atas dunia mungkin lepas. tapi kat 'atas' sana belum tentu. jadik perempuan ni senang nak masuk syurga dan senang jugak nak masuk neraka.

macam encik suami cakap... "Jadik perempuan ni senang. Kerja dengan Allah. Mengandung bukan kerja senang tapi kalau bersalin, meninggal... lengkap syarat yang Allah bagi boleh pilih pintu syurga nak masuk. Mati syahid tu. Kalau Honey pun Honey nak!"

pandangan lelaki yang mana tanggungjawabnya berlipat kali ganda berat. terbeban dengan dosa anak, isteri, adik-beradik lagi. huhuu... tapi tu la, berapa ramai yang hargai suami masing-masing?


my foot: it's okay for me to cry... but i can't bear to see the tears from your eyes!!!

pic godek2 kat Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign