Fresh from the owner...

21 June 2011

Susah nak berblog eh?! Huhuhu...



bila dah ada si Azfar ni... memang susah nak berblog walaupun mood nak berblog tu dah naik sikit-sikit. ye la... bila online je sama ada nak tengok news or FB, dia pun sama naik jugak berjaga. kadang-kadang tu berbunyi jugak la. hahaha...

macam sekarang ni la. saja letakkan dia atas tilam. dia dok berbunyi je dari tadi. tapi alhamdulillah tak menangis. cuma bila dia berbunyi tu tak sampai hati pulak nak biarkan. last-last mesti tutup laptop, ambik dia bawak keluar pergi jalan-jalan cari makan. eh, ibu dia la makan!!! dia kecik lagi. ngeee...

tapi sekarang ni dia dah tidur dengan jayanya lepas menyusu. anak-anak yang menyusu badan ni senang nak handle. betul kan? semua khasiat dah ada dalam susu tu. tak payah la nak masak-masak air segala nak buat susu. ibu yang bekerjaya pun boleh menyusukan anak. antara sanggup dan tidak. antara malas dan rajin je. unless ada problem tu lain la.



my foot: siapa kata jadik parents tu senang? and siapa kata tugas ibu tu pun mudah walaupun as a housewife? ceciter sikit. huhu...

pic godek2 di Googgle
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. selamat pagi...
    jadi housewife lagi mencabar sebenarnye..kerja pun tak pernah habis2kan...

    susu ibu adalah susu yg terbaik..dah lame tak de baby ni..rindu la pulak..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign