Fresh from the owner...

23 June 2011

Nak update ke nak tidur? Huhuhu...


tadi konon-kononnya nak update blog before revising apa yang patut ada dan tak ada dalam blog ni. last-last pergi buat benda lain pulak. bila dah buat benda lain tu... tertangguh la apa yang patut aku buat. end upnya, anak-anak ni pulak terjaga. kena la layan dia orang dulu. especially Azfar la.

dah tu, bila dia orang dah tidur semula... aku check la blog mana yang aku follow yang still aktif. ada yang dah tak aktif langsung. ada yang dah tak wujud blognya. so, kena delete la. carik la blog lain untuk difollow. kat situ pun dah ambik masa.

lama-lama... mata yang tadinya segar-bugar, dah mula layu. dah banyak kali menguap. hahaha... rasa macam nak sambung esok je la. nak tidur dulu.



my foot: tengah nak carik blog yang ada sediakan tutorial. nak update blog kena la ada tutorial kan? siapa ada link blog tu boleh bagi tak? thanks... ^_^

pic godek2 kat Google

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign