Fresh from the owner...

09 June 2011

I'm trying my best to update my blog from now on... Hopefully la!!!



tajuk sikit punya panjang. tapi memang dah lama jugak aku tak update blog ni. dah bersawang segala. hahaha... bukan setakat tak update. melawat blog orang pun tidak. anisalya.com pun terabai sampai lupa nak sambung year payment. lepas ni kena beli semula la laman tu.

actually, sepanjang menyepikan diri tu, bukan tak mahu update blog tapi tak boleh nak update. why? sebab masa tu tengah allergic dengan computer. orang lain ada macam-macam alah. me alah dengan gadjet ni. masa 1st pregnancy dulu pun macam tu jugak. tak tahu la kenapa. tapi masa tu siap alah dengan handphone lagi.

alhamdulillah...dah nak masuk usia sebulan pun si kecik saya yang baru tu. eh, ada orang baru ke?! ada. tu sebab la malas nak update blog. sebab tengah bawak orang baru. hahaha... he was born on May 13th exactly at 9.21 am. ada cerita jugak disebalik kelahiran this baby boy of mine.

cerita nanti ek. huhuhu... sekarang ni tengah cuba nak kembali ke arena blogging ni. hopefully mood malas tu akan hilang. erk!!! tapi rasa macam tak hilang je lagi pun. ngeeee...



my foot: macam-macam cerita yang ter'missed sepanjang tak berblog ni eh....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign