Fresh from the owner...

19 June 2011

Hari ni Hari Bapa ke? Erk...!!!


hari ni kan ke sambutan hari bapa sedunia. walaupun tak celebrate or tak patut la ada just one special day untuk celebrate father's day... tapi maksud sebenarnya bukan la sehari ni je untuk raikan. cuma satu hari je perlu untuk kita raikan bersama-sama, sedunia pulak tu. hahaha... macam la aku celebrate sangat. tak ada pun. just wish je. suruh anak-anak wish jugak kat encik suami.

sekarang ni nak cari one good father and mother pun susah kan? tengok je la dalam paper. siapa yang dera anak-anak kalau bukan parents tu sendiri. orang nak anak, kau pun nak anak. tapi bila dah dapat tak reti nak jaga anak. macam-macam la.

i'm lucky dan aku tahu ada golongan di luar sana pun yang sama bertuah macam aku sebab ada ayah and suami yang caring and loving and responsible to the family. we are lucky and we should appreciate what we have kan?

to my beloved husband... you are the greatest father to the kids la. always be their hero walaupun anak-anak kadang-kadang tu cakap, "Tak nak abah. Nak ibu je!" They... We LOVE you!!!

to my dad (walaupun dia tak baca blog ni tapi aku tetap nak cakap)... you have been my hero for so long despite the moods that you have. I LOVE you for now and always. thanks for taking such a good care of me. semoga dirahmati Allah sentiasa.


my foot: Happy Father's Day to all fathers out there... have a great day today!!!

credit pic to the owner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Happy Father's Day to ur dad..

    hari2 kena ucapkan kata2 sayang kat dier kan.

    ReplyDelete
  2. tu la kan...
    bukan ada banyak ayah pun.
    tu la seorang yang ada...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign